Home » Local » Tânăr din Vaslui, prins beat la volan! Parchetul a dispus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile

Tânăr din Vaslui, prins beat la volan! Parchetul a dispus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, care a condus un autoturism în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

La data de 10 septembrie 2022, ora 20:35, un echipaj al Poliției Municipiului Vaslui, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv supravegherea și controlul traficului rutier, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, a observat un autoturism staționat neregulamentar, în fața unui spațiu comercial amplasat vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență Vaslui, condus de către un bărbat de 35 de ani, din Vaslui.

Autoturismul s-a deplasat în parcarea unui bloc, de pe strada Ștefan cel Mare, unde a fost oprit, pentru control, de echipajul de poliție.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În data de 13 septembrie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: