Home » Local » Spectacolul „Cină cu prieteni” s-a jucat cu „casa închisă”

Spectacolul „Cină cu prieteni” s-a jucat cu „casa închisă”

Teatrul Bulandra din București a atras ca un magnet publicul vasluian iubitor de teatru. A fost spectacolul care s-a jucat cu „casa închisă”, organizatorii anunțând sold out la bilete cu câteva zile înainte de programarea piesei.
Astfel, într-o sală arhiplină, Șerban Pavlu, Andreea Bibiri, Ana Ioana Macaria și Vlad Zamfirescu au oferit rețeta perfectă pentru o „Cină cu prieteni”, pregătită cu pricepere de regizorul Cristi Juncu.
Cei patru actori au „gătit” o mâncare presărată cu mult umor și îndulcită cu dragoste. Mâncarea a avut prim planul încă de la începutul spectacolului, din decor nelipsind ospătarii, dar care strânge la o masă personaje obișnuite, ce pun pe tapet teme precum viața de cuplu, căsnicia, durata acesteia, despărțirea și refacerea vieții.
Practic, cei prezenți în Sala Mare a Casei de Cultură „Constantin Tănase” au asistat la un delicios ospăț verbal, în care un fel de mâncare este considerat o metaforă cu privire la viața în doi, cu care ne obișnuim și îl considerăm vital pentru a mai renunța la el.
O comedie fină și foarte bună, de care s-au bucurat vasluienii, răsplătindu-i cu aplauze îndelungi pe actori. Aceștia au declarat la unison că au găsit la Vaslui „un public cunoscător, numeros și răbdător”, mulțumind pentru primirea avută la Festivalul umorului „Constantin Tănase”.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: