Home » Local » Găsești tot ce cauți pentru familia ta, la noul magazin Supeco din Bârlad, la prețuri mici și oferte avantajoase

Găsești tot ce cauți pentru familia ta, la noul magazin Supeco din Bârlad, la prețuri mici și oferte avantajoase

Drumul spre supermarket cu familia este o adevărată aventură. Planifici bugetul, vrei să eficientizezi drumurile, ai cu tine o listă lungă de cumpărături și vrei să găsești fix roșiile alea ca la țară” sau șamponul special care face părul mătăsos.

 

Apoi ajungi la Supeco, cel mai nou magazin deschis de Carrefour în Bârlad, care te surprinde cu o varietate mare de produse, dar și multe oferte avantajoase și discounturi pe bază de volum: cu cât cumperi mai mult, cu plătești mai puțin pentru toate cumpărăturile tale. O ofertă care se aplică pentru peste jumătate din produsele din Supeco, dacă iei două produse la fel dintre cele semnalizate la raft cu etichete colorate.  

 

Bifezi repede, ușor și convenabil ce ai pe lista de cumpărături – noul magazin are aproximativ 5.000 de produse, din care le poți alege pe cele mai potrivite pentru familia ta – de la alimente, fructe și legume, inclusiv roșiile acelea „ca la țară”, la produse de igienă, de curățenie și orice alte lucruri de care ai nevoie.  

 

Dacă îți place să cumperi din România, Supeco include o gamă largă de legume și fructe de sezon, de la producători locali și regionali, produse proaspete de la măcelărie și de la băcănie, numai bune de adus acasă pentru a prepara o mâncare delicioasă, sau pachețelul celor mici pentru școală  

 

Cu prețuri mereu mici și oferte avantajoase, Supeco devine noul loc preferat pentru cumpărături.

Acesta este situat pe strada Popa Șapcă nr.3 și își așteaptă clienții de luni până sâmbătă, între orele 07:30-21:00 și duminică între orele 08:00-18:00.

Mai mult decât atât, magazinul este integrat în aplicația BRINGO, pentru cumpărături exact așa cum le-ai face tu însuți, la doar un click distanță.

 

 

%d blogeri au apreciat: