Home » Local » Încă o seară cu multe zâmbete la Festivalul umorului „Constantin Tănase”

Încă o seară cu multe zâmbete la Festivalul umorului „Constantin Tănase”

Teatrul de Artă din Bucureşti a venit la Festivalul umorului „Constantin Tănase” cu spectacolul „Extraconjugal” de Neil Simon, în regia lui George Dogaru.
Piesa a prins imediat la publicul vasluian, care a umplut din nou sala Casei de Cultură „Constantin Tănase”.
Protagoniştii acestui spectacol, actorii Andreea Mateiu şi George Constantinescu, au reușit să smulgă multe zâmbete, prin originalitate și acuratețe interpretativă.
„Extraconjugal” prezintă povestea lui Barney Cashman, un bărbat însurat, gentil şi fără experienţă în adulter, care vrea să se alăture revoluţiei sexuale înainte de a fi prea târziu.
Stângăciile personajului principal, care vrea să aibă o aventură cu o altă femeie, sunt reliefate cu mult umor, iar cuvântul „drăguț” nu e suficient pentru el, deși nu reușește să aibă o aventură de pomină și să se simtă împlinit cu vreuna dintre cele trei femei.
De remarcat jocul fenomenal al actriței Andreea Mateiu, aflată în triplă ipostază, fiind o încântare pentru spectatori. Fiecare personaj căruia i-a dat viață îți lăsa impresia că îl cunoști din viața reală.
„Extraconjugal” reprezintă, în fapt, o combinație între realitate și jocul actoricesc, convinși că sunt multe persoane trecute de 40 de ani care pot empatiza cu personajul principal.
Concluzionând, spectacolul reprezintă o poveste antrenantă, un amalgam de sentimente, în care spectatorul se destinde și se amuză, însă este pus pe gânduri de criza vârstei a doua.
Fără niciun dubiu, „Extraconjugal” a oferit o seară perfectă pentru iubitorii de teatru și umor.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: