Home » Local » Zilele Toamnei la Băcani!

Zilele Toamnei la Băcani!

Duminică, 18 septembrie, ȋn comuna Băcani a avut loc cea de a VII-a ediţie a sărbătorii “Zilele Toamnei”.
În cadrul evenimentului, care este organizat de Primăria comunei Băcani, au fost aniversate opt cupluri care au ȋmplinit cinci decenii de la căsătorie.
Cu prilejul „Nunţii de aur” a fost oficiată o slujbă de mulțumire, după care primarul Vasile Stoica a acordat diplome de onoare cuplurilor sărbătorite.
De asemenea, trei localnici, Lăcrămioara Ivan, Maricica Codreanu și Costică Secrieru, au fost declarați „Cetățeni de onoare” ai comunei, primind în cadru festiv Plachete de merit.
„Este o mare bucurie pentru mine să cunosc asemenea cupluri, pe care le consider exemple rare de înțelegere și conviețuire îndelungată. Le doresc multă sănătate, viaţă lungă ȋmpreună şi să aibă parte de tot ce e mai bun şi mai frumos, alături de copii şi de nepoţi. Mulțumesc domnului primar pentru invitație şi sunt onorat să fiu alături de localnicii din Băcani ȋn aceste momente speciale”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, prezent la eveniment.
De Zilele Toamnei a fost programat şi un spectacol artistic, unde „cap de afiş” au fost soliștii Viorica Macovei, Angelica Flutur și Radu Ille.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*