Home » Local » Bărbat din comuna Gherghești, reținut de polițiști! Tânărul conducea un autoturism fără a avea permis

Bărbat din comuna Gherghești, reținut de polițiști! Tânărul conducea un autoturism fără a avea permis

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Gherghești, județul Vaslui, care ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La data de 16 septembrie 2022, ora 03:40, un echipaj al Secției 8 Poliție Rurală Iana, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul județean DJ 245 A, în localitatea/comuna Gherghești, a depistat și oprit, în vederea verificării, un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, ce se deplasa pe drumul public, condus de către un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 20 septembrie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Iana l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: