Home » Local » Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din Albiţa

Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat.

În ziua de 22 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism, cu numere de înmatriculare specifice Norvegiei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Norvegia începând cu data de 02.08.2022.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: