Home » Local » Doi minori din municipiul Bârlad au fost reținuți pentru tâlhărie calificată

Doi minori din municipiul Bârlad au fost reținuți pentru tâlhărie calificată

Polițiștii bârlădeni au reținut doi minori, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în Bârlad.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au documentat și probat activitatea infracțională a doi minori, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în data de 19 septembrie 2022, în Parcul “V.I. Popa” din Bârlad .

În urma cercetărilor efectuate, Biroului Investigații Criminale Bârlad au stabilit că în data de 19 septembrie 2022, la ora 15.10, aflați în parcul “V.I. Popa”, minorii cercetați ar fi deposedat, prin amenințări, un alt minor, în vârstă de 13 de ani, din comuna Iana, județul Vaslui, de o sumă de bani. Unul dintre minori s-ar fi folosit de un briceag pentru a amenința persoana vătămată.

În urma probatoriului administrat, în data de 22 septembrie 2022, poliţiştii bârlădeni i-au reținut pe cei doi minori, pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a minorilor.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: