Home » National » Polițiștii au descoperit o cultură cu zeci de plante de canabis

Polițiștii au descoperit o cultură cu zeci de plante de canabis

Captură uriașă de droguri în Caraș-Severin. Polițiștii au descoperit o plantație întreagă cu zeci de plante de canabis care urmau să fie vândute în orașe din vestul țării. Două persoane au fost deja arestate.

„În cauză s-a stabilit faptul că, pe parcursul anului 2022, inculpaţii au înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis, pe un teren situat în extravilanul unei comune din judeţul Caraş-Severin, într-o locaţie izolată şi greu accesibilă, înconjurată de pădure. În vederea realizării activităţii infracţionale inculpaţii au procurat seminţe de canabis din Spania, au amenajat instalaţii de irigare prin picurare şi au folosit diferiţi fertilizatori în vederea dezvoltării rapide a plantelor de canabis”, a informat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Caraş-Severin, citată de Agerpres. Pentru prelucrarea şi porţionarea canabisului destinat distribuţiei, cei doi foloseau un adăpost aflat în apropierea plantaţiei.

Drogurile obţinute in această modalitate erau comercializate consumatorilor de pe raza judeţelor Caraş-Severin, Timiş şi Gorj.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: