Home » Local » Tânăr din Muntenii de Sus, reținut de polițiști pentru lovire și tulburarea ordinii publice

Tânăr din Muntenii de Sus, reținut de polițiști pentru lovire și tulburarea ordinii publice

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în noaptea de data de 17/18 septembrie 2022, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 18 septembrie 2022, la ora 02.30, în Vaslui, zona străzii Frunzelor, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 27 de ani, din Satu Nou.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 19 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de tânărul de 19 ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: