Home » Local » După ce a distrus mai multe mașini, un tânăr a fost reținut de polițiștii din Negrești

După ce a distrus mai multe mașini, un tânăr a fost reținut de polițiștii din Negrești

Poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în noaptea de 24/25 septembrie 2022, în Negrești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 septembrie 2022, la ora 01.00, pe strada Unirii, în zona unei discoteci, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale spontane (nu i s-a permis accesul în respectiva discotecă), tânărul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, ar fi proferat amenințări cu moartea și ar fi provocat distrugeri unor autoturisme parcate în zonă.

La data de 25 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii negreșteni au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: