Home » Local » Șoferi prinși fără dreptul de a conduce vehicule! Infracțiunile sunt cercetate de polițiștii vasluieni

Șoferi prinși fără dreptul de a conduce vehicule! Infracțiunile sunt cercetate de polițiștii vasluieni

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

Sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 17:15, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 151, în localitatea Boțoaia, comuna Dănești, județul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un tractor agricol, condus de către un bărbat de 31 de ani, din localitatea Bereasa, comuna Dănești, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere adecvat categoriei din care face parte respectivul tractor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 17:25, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 151, în localitatea Boțoaia, comuna Dănești, județul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 38 de ani, din localitatea/comuna Rebricea, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Duminică, 25 septembrie 2022, ora 15:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 243B, în localitatea/comuna Ciocani, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de către un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din data de 22 septembrie 2022.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” .

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: