Home » National » Familiile cu trei copii ar putea beneficia de compensare la energie
businesswoman holding light bulb with turbine on coins and solar panel. concept saving energy and finance accounting

Familiile cu trei copii ar putea beneficia de compensare la energie

Familiile cu trei copii înscriși într-o formă de învățământ ar putea plăti un preț mai mic pe kW, respectiv 0,68 de lei pe kilowatt, potrivit unui amendament la ordonanța energiei adoptat marți de Comisia economică, industrii și servicii din Senat.

Schimbările de ultimă oră în ordonanța energiei dezbătută în Parlament îi vizează pe cei care au mai mult de trei copii și pe cei care au acasă echipamente medicale. Și bisericile au fost incluse în ordonanță. Totodată, parcurile industriale vor introduse în schema de compensare. Astfel, pentru cei care au acasă echipamente medicale pentru tratamente și pentru familiile care au trei copii înscriși într-o formă de învățământ, plafonul este de 0,68 lei pe kW indiferent de consum, potrivit amendamentului.

 

Ion Lungu, director executiv al Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România, a declarat la Digi24 că furnizorii de energie nu au asemenea date despre consumatori – referitor la familiile cu trei copii introduse în schema de compensare.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: