Home » Local » Ia atitudine! Spune STOP risipei!

Ia atitudine! Spune STOP risipei!

În data de 29 septembrie 2022, Ziua Internațională de Conștientizare asupra Risipei și Deșeurilor Alimentare, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va organiza un eveniment specific menit să atragă atenția asupra gravității dimensiunilor pe care le capătă fenomenul risipei alimentare, ca provocare majoră a societății moderne.

Alăturându-se acestui demers, Direcția pentru Agricultură Județeană Vaslui derulează acțiuni specifice, printre care și acțiuni de panotaj, prin realizarea și diseminarea de materiale publicitare cu mesaj anti-risipă alimentară.

“De cele mai multe ori, oamenii cumpără mai mult decât au nevoie. Acțiunile de informare pe care le desfășurăm în aceste zile încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra fenomenului de risipă și a pierderilor alimentare, de faptul că, prin modul de acțiune al fiecăruia dintre noi, putem contribui la sănătatea planetei. Când risipim alimentele, risipim și toate resursele folosite pentru cultivarea, procesarea, transportul și comercializarea lor”, a declarat Gigel CRUDU, directorul executiv al Direcției pentru Agricultură Județene Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: