Home » Local » Premieră în domeniul tâlhăriei! Un tânăr din Delești a furat unui sătean plasa cu alimente și băuturi alcoolice

Premieră în domeniul tâlhăriei! Un tânăr din Delești a furat unui sătean plasa cu alimente și băuturi alcoolice

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Delești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din comuna Delești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 1 mai 2023, în localitatea Fundătura, comuna Delești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, la data de 1 mai 2023, ora 22:20, pe un drum public din localitatea Fundătura, în zona unui local public, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, de o plasă în care acesta transporta alimente și băuturi alcoolice.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 50 de lei.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare,

Astăzi, 2 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Mâine, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura