Home » Local » AJOFM Vaslui invită firmele să își rezolve problemele de personal la bursa locurilor de muncă

AJOFM Vaslui invită firmele să își rezolve problemele de personal la bursa locurilor de muncă

Vineri, 12.05.2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui va organiza o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncăîn următoarele locații: Vaslui –  sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, Str. Donici, nr. 2; Bârlad – foaierul Teatrului Victor Ion Popa, strada  Republicii, nr. 268; Huşi –  sediulul Casei de cultura Alexandru Giugaru, str. Alexandru Giugaru nr.2.

„Mediul de afaceri continuă să se confrunte cu un deficit important de forță de muncă, motiv pentru care ne propunem să facilităm dialogul direct între agenții economici și solicitanții de loc de muncă”, a spus Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Evenimentul organizat în acest an se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv cetățenilor străini și apatrizi aflați în situații deosebite, care provin din zona conflictului armat din Ucraina și se află în România.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă angajatorii au posibilitatea de a interacționa direct cu persoanele participante, de a recruta şi selecta personal în vederea angajării.

Agenţii economici interesaţi se pot adresa direct la AJOFM Vaslui, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri de muncă disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1A conform prevederilor Legii nr.76/2002, până la data de 10.05.2023.

Pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită oferta de locuri de muncă vacante la următoarele adrese: Vaslui : la sediul ALOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, sau email: doina.rotaru.vs@anofm.gov.ro; Bârlad: la sediul ALOFM Bârlad din B-dul Epureanu, nr. 8, emal: elena.ibanescu.vs@anofm.gov.ro; Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, email: serinela.haj.vs@anofm.gov.ro.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*