Home » Local » Infractori încolonați de polițiști la poarta Penitenciarului Vaslui

Infractori încolonați de polițiști la poarta Penitenciarului Vaslui

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au pus în aplicare mai multe mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea.

În ziua de 29 aprilie 2023, polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, sprijiniți de Serviciul Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în municipiul Vaslui, județul Vaslui, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, la data de 27 aprilie 2023, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 7 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de ”distrugere” și ”amenințare”.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

În ziua de 2 mai 2023, polițiștii Serviciul Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în localitatea Racova, comuna Gârceni, județul Vaslui, un tânăr în vârstă de 19 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, la data de 28 aprilie 2023, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”tâlhărie”.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*