Home » Local » Vasluian depistat cu peşte furat

Vasluian depistat cu peşte furat

Poliţiştii de frontieră gălățeni au depistat un bărbat care transporta 50 de kilograme de peşte furat dintr- un complex piscicol din județul Galați.

În data de 04mai a.c., în jurul orei15.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea- I.T.P.F. Iași, aflaţi într-o misiune specifică, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Vădeni, județul Galați, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, în portbagaj, a fost descoperită cantitatea de 50de kilograme de peşte, specia sânger, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.Acesta a declarat căa sustras peștele din incinta unui complex piscicol din apropiere.

Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea predării către proprietar, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:  deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor  și produselor din pește  şi furt.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: