Home » Local » Formaţia coregrafică “PRIETENIA” Vaslui – Locul I la Concursul Regional de Dans

Formaţia coregrafică “PRIETENIA” Vaslui – Locul I la Concursul Regional de Dans

În ziua de 06.05.2023, s-a desfășurat la Onești a XX-a ediție a Concursului Regional de Dans cu participare Națională #MERIDIANELE DANSULUI”, ȋnscris ȋn C.A.E.R../2023, al Ministerului Educației, organizat de Palatul Copiilor Bacău/ Filiala Onești ȋn parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bacău, autoritățile locale, părinți, voluntari, sponsori etc.

Au participat peste 500 de concurenți din România. Formaţia coregrafică “PRIETENIA” de la Palatul Copiilor Vaslui a obținut două locuri I la: Dans popular stilizat și Vals.

Felicitări copiilor pentru rezultatul obținut. Mulțumiri tuturor părinților, #Consiliului Județean Vaslui, domnului președinte, prof. Dumitru Buzatu și stafului său pentru faptul că au fost alături de noi.

Mulțumiri Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Palatului Copiilor Vaslui și Colegiului Economic „Anghel Rugină” Vaslui pentru susținerea logistică.

Felicitări juriului pentru evaluarea obiectivă a concurenților! Felicitări organizatorilor și ȋn mod deosebit distinsei profesoare Oşteanu Mariana care cu pasiune și dăruire menține flacăra unui concurs care aduce mari bucurii și satisfacții tuturor participanților!

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: