Home » Local » Contrabandist căutat de autorități, depistat la controlul de frontieră

Contrabandist căutat de autorități, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova căutat de autorităţile din Germania, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu țigări pe teritoriul acestui stat.

În ziua de 08 mai a.c, în jurul orei 17.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autoturism înmatriculat în România, un bărbat cu cetățenie română și Republica  Moldova, în vârstă de 50 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Germania, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu țigări pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: