Home » Local » Doi frați din Berezeni au bătut crunt un tânăr! Victima are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare

Doi frați din Berezeni au bătut crunt un tânăr! Victima are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare

Poliţiştii Secției 5 Poliției Rurală Murgeni, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au reținut doi bărbați, frați, în vârstă de 42 și 37 ani, din comuna Berezeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Murgeni au probat activitatea infracțională a doi frați, în vârstă de 42 și 37 de ani, din comuna Berezeni, care ar fi agresat un bărbat, în comuna Berezeni, la data de 4 mai 2023.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Murgeni au stabilit că, în seara zilei de 4 mai 2023, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale spontane, cei doi bărbați cercetați ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din aceeași localitate, pe care ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, bărbatul de 29 de ani a suferit leziuni ce necesită 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie.

La data de 8 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 5 Poliției Rurală Murgeni au luat față de cei 2 bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbaților.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*