Home » Local » Femeie din Vulturești, bătută de concubin! Agresorul i-a furat apoi bijuteriile

Femeie din Vulturești, bătută de concubin! Agresorul i-a furat apoi bijuteriile

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Vulturești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, tâlhărie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 1 mai 2023, ora 20.13, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, în vârstă de 49 de ani, din comuna Vulturești, cu privire la faptul că, în aceeași seară, 1 mai 2023, ar fi fost agresată de către concubin.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au stabilit că, la data de 1 mai 2023, ora 20.00, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, ar fi agresat-o pe concubina sa, lovind-o cu picioarele la nivelul toracelui.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Totodată, bărbatul ar fi sustras, prin folosirea violenței, de la concubina sa, mai multe bijuterii.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 5.000 de lei și a fost recuperat în proporție de 80%.

Polițiștii negreșteni au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta este obligat să păstreze o distanță de minim 10 metri față de concubină și față de reședința acesteia.

Ulterior, în noaptea de 1/2 mai 2023, bărbatul cercetat ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis împotriva sa și ar fi încercat să se apropie de concubină.

La data de 6 mai 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Ulterior, la data de 7 mai 2023, bărbatul cercetat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*