Home » Local » Moarte tragică! Un bărbat din comuna Vinderei a fost călcat cu tractorul de fratele său

Moarte tragică! Un bărbat din comuna Vinderei a fost călcat cu tractorul de fratele său

Un bărbat din comuna Vinderei a fost călcat de fratele său cu tractorul. Victima a căzut sau a sărit de pe aripa roții pe care stătea, fiind călcat de utilaj.

După accident, fratele său a sunat la numărul de urgență 112 pentru a chema ajutoare. Medicii prezenți la fața locului au constatat că leziunile produse de tractorul care a trecut peste bărbat au fost grave și a fost declarat decesul.

„Am intervenit la un accident rutier în localitatea Valea Lungă, din comuna Vinderei. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost călcat de un tractor. În tractorul care se deplasa prin sat se aflau doi frați: unul la volan și unul stătea în afara cabinei, pe aripa unei roți. La un moment dat, acesta din urmă a sărit sau a căzut de pe aripă și a fost călcat de roata tractorului. A fost trimisă o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui de tip C2 cu medic, care a găsit victima fără semne vitale și cu leziuni incompatibile cu viața la nivelul capului și toracelui. A fost declarat decedat, iar cazul a fost preluat de poliție”, a spus Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*