Home » Administratie » Străzile din suburbia Moara Grecilor vor fi reabilitate! Investiția se ridică la peste 25 de milioane de lei

Străzile din suburbia Moara Grecilor vor fi reabilitate! Investiția se ridică la peste 25 de milioane de lei

Primăria Vaslui a depus în data de 1 octombrie 2021 cererea de finanţare ,,Modernizare străzi Moara Grecilor” în cadrul Programului Naţional de Investiţii ,,Anghel Saligny”. Investiția este în valoare totală de 25.757.641 lei cu TVA inclus.

În ultima ședință extraordinară, Consiliul Local Vaslui a aprobat indicatorii tehnico-economici actualizați și devizul general actualizat al proiectului.

În data de 12 august 2022, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a comunicat faptul că a fost aprobat la finanţare obiectivul de investiţii „Modernizare străzi Moara Grecilor”, alocându-se suma de 25.146.006 lei cu TVA inclus.

 „În urma transmiterii documentelor necesare semnării contractului de finanţare, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a realizat o serie de verificări asupra documentelor înaintate. Aceste verificări au vizat aspecte de formă şi fond. Reprezentanţii MDLPA au solicitat efectuarea unor modificări asupra anumitor documente, cât şi transmiterea de informaţii cu privire la derularea proiectelor de apă-canal”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: