Home » Local » Bătaie pe imaș! Tată și fiu din comuna Puiești au bătut crunt un alt bărbat

Bătaie pe imaș! Tată și fiu din comuna Puiești au bătut crunt un alt bărbat

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 20 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au probat activitatea infracțională a doi bărbați din localitatea Bărtăluș-Mocani, comuna Puiești, care ar fi agresat un bărbat, pe un imaș din proximitatea localității Bărtăluș-Mocani, la data de 9 mai 2023.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au stabilit că, la data de 9 mai 2023, ora 19.25, pe fondul unui conflict spontan, persoanele cercetate (tată și fiu) ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Ruși, comuna Puiești, pe care ar fi lovit-o cu corpuri contondente în zona capului, a membrelor superioare și a corpului.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, bărbatul de 32 de ani a suferit leziuni ce necesită 20-25 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 12 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad care a dispus, față de aceștia, măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbaților.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: