Home » Local » Un bârlădean și-a agresat fosta concubină! După ce a lovit-o cu picioarele, i-a provocat plăgi taiate cu un corp tăietor

Un bârlădean și-a agresat fosta concubină! După ce a lovit-o cu picioarele, i-a provocat plăgi taiate cu un corp tăietor

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe.

La data de 13 mai 2023, ora 17.27, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, 13 mai 2023, o tânără ar fi fost agresată de către fostul concubin.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad au stabilit că, la data de 13 mai 2023, ora 17.15, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi agresat-o pe fosta sa concubină, lovind-o, în mod repetat, cu picioarele în zona abdominală și provocându-i plăgi taiate, cu un corp tăietor. Totodată, în ajutorul persoanei vătămate ar fi intervenit mătușa acesteia, femeie în vârstă de 25 de ani, care ar fi fost agresată de către prezumtivul autor.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunilor, una dintre victime (fosta concubină) a suferit vătămări ce necesită 14-15 zile de îngrijiri medicale iar femeia de 25 de ani a suferit vătămări ce necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

Polițiștii bârlădeni au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile.

Ulterior, la data de 15 mai 2023, bărbatul cercetat, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale – Sector 4, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în municipiul București.

La data de 16 mai 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Tot astăzi, 16 mai 2023, bărbatul cercetat a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța dispunând măsura preventivă a arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: