Home » Local » Accident rutier pe DE 581, între localitățile Bârlad și Bădeana! Conducătoarea auto a fost blocată în interior

Accident rutier pe DE 581, între localitățile Bârlad și Bădeana! Conducătoarea auto a fost blocată în interior

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru deblocarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs pe DE 581, între localitățile Bârlad și Bădeana. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar conducătoarea auto. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță cu medic, autospecială aparținând SAJ Vaslui,  substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile,  conducătoarea auto fiind blocată în interior. Victima în vârstă de 22 ani era rănită, însă conștientă și cooperantă.

Pompierii militari au asigurat zona, au evaluat și deblocat victima și i-au acordat primul ajutor. La sosirea ambulanței Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, victima a fost preluată de echipajul substației Bârlad, ulterior, femeia fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, aceasta prezentând multiple traumatisme.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: