Home » Local » Arest preventiv! Un tânăr din Vaslui a intrat peste o bătrână și a încercat să îi fure banii

Arest preventiv! Un tânăr din Vaslui a intrat peste o bătrână și a încercat să îi fure banii

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în noaptea de 13/14 mai 2023, în suburbia Brodoc a municipiului Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 13/14 mai 2023, ora 23:15, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns în locuința unei persoane vătămate, femeie de 82 de ani, din municipiul Vaslui, strada Pușkin, unde ar fi încercat să o deposedeze, prin violență și amenințări, de o sumă de bani.

Persoana vătămată nu a suferit leziuni ca urmare a derulării acțiunii infracționale.

In data de 18 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus față de acesta măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

În aceeași cauză, un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Cozmești, județul Vaslui este cercetat în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi tineri.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura