Home » Local » Camion declarat furat de autoritățile din Bulgaria, descoperit la Albița după trei zile de căutări

Camion declarat furat de autoritățile din Bulgaria, descoperit la Albița după trei zile de căutări

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un camion marca Man, care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Bulgaria în urmă cu câteva zile.

În data de 19 mai 2022, în jurul orei 12.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani, care conducea un camion marca Man, înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria, la data de 16.05.2023.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că are calitatea de angajat (șofer) al firmei de transport în proprietatea căreia este autovehiculul și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 75.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: