Home » Local » Pregătiri pentru alegeri! Partidul Forța Dreptei Vaslui continuă organizarea în teritoriu

Pregătiri pentru alegeri! Partidul Forța Dreptei Vaslui continuă organizarea în teritoriu

În acest moment, Partidul Forța Dreptei Vaslui are structurate organizații în mai bine de jumătate din cele 86 de UAT-uri ale județului Vaslui, iar în câteva comunități locale sunt stabiliți deja și candidații pentru funcția de primar.

Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui, a precizat într-o emisiune televizată că în municipiul reședință de județ conducerea organizației este asigurată de un președinte intermiar, iar până la alegerile locale urmează să fie stabilit și un candidat la primărie.

„Am început să facem acțiuni și mergem înainte, pentru că așa trebuie să facă un partid. Un partid care nu are în momentul de față destulă notorietate. Oamenii trebuie să știe cine este Marius Arcăleanu, ce este Partidul Forța Dreptei. Vrem să facem treabă, iar în 2024 este momentul. Primul examen pentru Forța Dreptei Vaslui va fi cel al alegerilor europarlamentare. Vom vedea în funcție de rezultat cum vom aborda alegerile locale. De la debutul meu în politică m-am dedicat în totalitate municipiului Vaslui și în ultima perioadă județului Vaslui”, a spus Marius Arcăleanu.

În cursul lunii martie 2023, la Centrul de Resurse pentru Afaceri din municipiul Vaslui a avut loc lansarea organizației Forța Dreptei Vaslui.

La acțiunea din municipiul Vaslui au participat Ludovic Orban, președintele partidului la nivel național, deputați ai partidului și alți lideri de organizații din teritoriu: Bacău, Neamț, Alba, Iași, Vrancea etc.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: