Home » Local » Conducerea Partidului Forța Dreptei Vaslui a vizitat comunele Pogonești, Perieni, Iana și Ferești

Conducerea Partidului Forța Dreptei Vaslui a vizitat comunele Pogonești, Perieni, Iana și Ferești

La începutul acestei săptămâni, Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui, a vizitat mai multe comunități locale. Este vorba despre comunele Pogonești, Perieni, Iana și Ferești

„Am avut plăcerea să fim alături de locuitorii acestor comune la evenimentele organizate cu ocazia sărbătoririi Sfinților Împărați Constantin și Elena. A fost o zi plină de momente frumoase și vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au fost alături și care ne-au primit cu brațele deschise!”, a spus Marius Arcăleanu.

Partidul Forța Dreptei – Filiala Vaslui a fost lansat în cursul lunii martie 2023. La acțiunea din municipiul Vaslui au participat Ludovic Orban, președintele partidului la nivel național, deputați ai partidului și alți lideri de organizații din teritoriu: Bacău, Neamț, Alba, Iași, Vrancea etc.

Prezentă la eveniment, Violeta Alexandru, deputat al Partidului Forța Dreptei, a spus că la nivelul județului Vaslui lucrurile trebuie schimbate, pentru că actuala conducere a județului nu are nicio idee.

„Aveți o problemă de lipsă de viziune, o plafonare a omului din Consiliul Județean Vaslui. Dacă nu faceți o schimbare va fi din rău în mai rău. Dacă nu se formează o masă critică de schimbare la județ, nu veți simți o schimbare. Oamenii nu au nevoie de pomană. Ei au tot interesul să vă țină așa. Ei vor să vă inspire cultura capului în jos, spatelui plecat”, a spus Violeta Alexandru.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*