Home » Business » Oamenii de afaceri vasluieni caută soluții! Întâlnire de lucru cu administrația și reprezentanți ai legislativului

Oamenii de afaceri vasluieni caută soluții! Întâlnire de lucru cu administrația și reprezentanți ai legislativului

Astăzi, începând cu ora 10.00, la sala „Ștefan cel Mare” a Consiliului Județean Vaslui va avea loc întâlnirea oamenilor de afaceri cu administrația și reprezentanți ai legislativului. Evenimentul are ca temă: “Comunitatea de afaceri vasluiană, față în față cu provocările mediului economic de astăzi”.

În cadrul întâlnirii vor fi dezbătute o serie de probleme și propuneri de măsuri formulate de reprezentanți ai comunitații de afaceri vasluiene pentru eficientizarea activităților economice în actualul context intern și internațional marcat de incertitudine, crize energetice, lipsa forței de muncă, insecuritate cibernetică, război la granițele U.E., schimbări climatice.

„La reuniune sunt așteptați parlamentari de Vaslui, reprezentanți guvernamentali, Președintele Consiliului Judeţean Vaslui, primari de orașe și comune, directori de servicii deconcentrate, antreprenori și administratori de firme, reprezentanți ai companiilor multinaționale, organizațiilor patronale, profesionale, specialiști în economie, finanțe-bănci, management de proiect”, a spus Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*