Home » Local » Conducerea Partidului Forța Dreptei Vaslui a fost prezentă la activitățile dedicate Zilei Eroilor

Conducerea Partidului Forța Dreptei Vaslui a fost prezentă la activitățile dedicate Zilei Eroilor

La Monumentul Eroilor „Peneș Curcanul” din Cimitirul Eternitatea Vaslui a avut loc o ceremonie militară și religioasă, cu prilejul Zilei Eroilor.

Manifestarea a debutat cu salutarea drapelului de luptă și intonarea Imnului de stat al Romȃniei, după care a urmat un moment de reculegere, ȋn semn de recunoștinţă pentru toţi cei care și-au pierdut viaţa pe cȃmpul de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea ţării și întregirea neamului.

După aceste momente a fost oficiat un serviciu religios și au fost rostite alocuţiuni ȋn memoria Eroilor Romȃniei.

„Ziua eroilor- o sărbătoare națională a poporului nostru în memoria celor care au luptat pentru dreptate, libertate și pentru apărarea țării. În memoria acestor eroi căzuți pe câmpurile de luptă am fost prezent astăzi, alături de colegii mei din Forța Dreptei – Vaslui la Cimitirul “Eternitatea” din Vaslui. Am participat la ceremonia de depuneri de coroane și am adus un omagiu tuturor celor care au căzut la datorie luptând pentru un popor unit și liber”, a spus Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui.

Activităţile s-au ȋncheiat cu depuneri de coroane de flori, defilarea și prezentarea onorului de către Detașamentul de Onoare.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*