Home » Local » Violență în stradă! Un bărbat din Huși a apelat la amenințări și a furat banii unei alte persoane

Violență în stradă! Un bărbat din Huși a apelat la amenințări și a furat banii unei alte persoane

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Huși, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în noaptea de 21/22 mai 2023, în municipiul Huși.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, în noaptea de 21/22 mai 2023, ora 00.30, în fața unei sali de jocuri de noroc, de pe strada General Teleman din municipiul Huși, prezumtivul autor ar fi deposedat  persoana vătămată, prin folosirea de violență și amenințări, de suma de 280 de lei.

Persoana vătămată nu a suferit leziuni ca urmare a derulării acțiunii infracționale.

In data de 24 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii hușeni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus față de acesta măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*