Home » Local » Copoul vasluian va fi timp de câteva ore Capitala Copilăriei

Copoul vasluian va fi timp de câteva ore Capitala Copilăriei

Sute de copii sunt așteptați pe 1 iunie în parcul Copou, pentru a participa la cea de-a VIII-a ediție a Târgului de jucării, eveniment organizat de Centrul Cultural Județean Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Pe lângă tradiționalul târg, unde cei mici vor face schimb sau vor vinde jucării, va exista un stand special amenajat unde se vor primi donații constând în rechizite și jucării, care vor ajunge la copiii din satele vasluiene.

Atmosfera evenimentului va fi întreținută de Leon Magdan, profesorul de joacă, și va fi prezentat un spectacol interactiv cu premii, intitulat „Fetița de Jucărie”, de Silvia Ghilaș.

„Copilăria este cel mai frumos dar pe care îl primim. De 1 iunie, vă doresc, dragi copii, să vă bucurați de această perioadă a vieții, să fiți sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani!”, a transmis Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Peste 1300 de copii sunt așteptați în Parcul Copou, pentru a sărbători Ziua internațională a Copilului.

„O mulțime de jocuri, 1500 de cărți, baloane și mingi vor ajunge la copilașii care vor veni în Copou. Spectacolele interactive sunt punctul nostru forte pentru câ știm cât este de important să ne jucăm asa cum făceau copiii de altădată. Leon Magdan este profesorul de joacă și știm că niciun copil nu va pleca fără zâmbet pe buze”, a spus Lucian Onciu, directorul Centrului Cultural Județean Vaslui.

Târgul de Jucării se va deschide la ora 9 și se va încheia la ora 14.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*