Home » Local » Accident în localitatea Bogdănești! Un bărbat a fost încarcerat. O femeie și doi copii, transportați la UPU Bârlad

Accident în localitatea Bogdănești! Un bărbat a fost încarcerat. O femeie și doi copii, transportați la UPU Bârlad

Detașamentul de pompieri Bârlad a  intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, victimelor unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Bogdănești, comuna Bogdănești. La fața locului a fost deplasată și  o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, doi adulți și doi copii.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat, în interior aflându-se încarcerat un bărbat în vârstă de 39 ani. Femeia și cei doi copii fuseseră evacuați de ceilalți participanți la trafic.

Bărbatul încarcerat se afla în stare de inconștiență. Pompierii militari au început descarcerarea, concomitent, paramedicii executând manevre pentru menținerea în viață a victimei. După descarcerare, victima a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, urmând să fie transferată  la o unitate medicală. Pe drum, echipajele SMURD și SAJ Vaslui au făcut joncțiunea, bărbatul politraumatizat și în stare de inconștiență fiind transferat în ambulanța de terapie intensivă mobilă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Echipajul ambulanței SMURD s-a întors la locul accidentului și a preluat femeia (în vârstă de 20 ani) și pe cei doi copii (cu  vârste de trei ani,  respectiv un an și jumătate), aceștia fiind transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Mama copiilor acuza dureri lombare, toracice și la membrele superioare.

Echipajele de pompieri au asigurat măsurile PSI specifice, iar după finalizarea cercetărilor au curățat carosabilul. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: