Home » Local » Echipajul de la Palatul Copiilor Vaslui a obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Automodele

Echipajul de la Palatul Copiilor Vaslui a obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Automodele

În perioada 31 august – 4 septembrie 2023, în Târgu Lăpuș, județul Maramureș, echipajul de automodele, coordonat de domnul profesor Constantin Olaru, de la Palatul Copiilor Vaslui, a participat la ultima etapă a Campionatului Național de automodele, sub egida Federației Române de Modelism, cu un echipaj alcătuit din elevii Matei Leică și Luca Obreja, care au obținut rezultate foarte bune la cele 4 clase de concurs.

Astfel, acest echipaj al Palatului Copiilor Vaslui, la care se adaugă juniorul Radu Tudor, au obținut în acest an, la cele 5 etape de campionat, la 16 probe de concurs, rezultate excelente, care clasează echipajul pe locul 2 pe țară în clasamentul general.

Totodată, acești copii au participat la concursurile naționale de automodele de la Palatul Național al Copiilor București, Palatul Copiilor Slobozia, Clubul Elevilor Pucioasa, Palatul Copiilor Miercurea Ciuc și Palatul Copiilor Vaslui, aflate în calendarul competițiilor naționale ale Ministerului Educației. Menționăm că la aceste competiții Palatul Copiilor Vaslui a obținut 10 locuri I și 2 locuri II.

Felicitări domnului profesor Constantin Olaru!

Felicitări copiilor care au reprezentat instituția de învățământ vasluian în anul competițional sub egida automodelismului!

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*