Home » Local » Video/Bărbat prins sub un mal de pământ în comuna Voinești! Victima a fost salvată și preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui

Video/Bărbat prins sub un mal de pământ în comuna Voinești! Victima a fost salvată și preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială cu un container multirisc, un autocamion pentru transport materiale și echipamente de intervenție + container, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare) și echipaje specializate, pentru salvarea unui bărbat prins sub un mal de pământ, în localitatea Uricari, comuna Voinești.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 47 ani prins sub un mal de pământ. Pompierii au găsit o soluție pentru a-l ajuta pe bărbat să respire, au consolidat malurile și au început săpăturile pentru eliberarea victimei de sub strânsoarea tonelor de lut. Victima a fost prinsă sub pământ în poziție verticală.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță tip C (echipaj cu medic) aparținând SAJ Vaslui, pentru a asigura primul ajutor și transportul victimei la o unitate medicală de urgență.

In urma interventiei, victima a fost scoasă de sub malul de pământ. Bărbatul care este conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*