Home » Local » Scandal în Huși! Un tânăr a lovit o persoană cu o sticlă. Un alt bărbat a fost pălmuit de agresor

Scandal în Huși! Un tânăr a lovit o persoană cu o sticlă. Un alt bărbat a fost pălmuit de agresor

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, la data de 7 august 2023, în municipiul Huși, în fața unui bar de pe strada Eroilor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au stabilit că, la data de 7 august 2023, ora 20.00, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Huși, lovindu-l cu o sticlă peste antebrațul mâinii stângi. Un alt bărbat, ar fi fost lovit cu palmele de către bărbatul cercetat.

Victimele nu au formulat plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, bărbatul cercetat ar fi încercat să se sustragă cercetării penale, părăsind localitatea de domiciliu.

La data de 6 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au luat față de bărbat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului.

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*