Home » Local » Fără permis de conducere! Un tânăr de 18 ani a ieșit la plimbare pe străzile municipiului Vaslui

Fără permis de conducere! Un tânăr de 18 ani a ieșit la plimbare pe străzile municipiului Vaslui

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

La data de 9 septembrie 2023, ora 20.54, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, fără victime, pe drumul comunal DC 33, în localitatea Pogănești, comuna Stănilești, județul Vaslui.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au depistat conducătorul implicat, un bărbat de 35 de ani, din comuna Drânceni, județul Vaslui, care aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Vaslui ar fi acroșat un cap de pod.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea prelevării de mostre biologice și stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La data de 7 septembrie 2023, ora 23.29, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Decebal din județul Vaslui, au depistat și oprit, în vederea controlului, un autoturism înmatriculat în județul Neamț, condus de către un tânăr de 18 ani, din Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus de către proprietar, un alt tânăr de 18 ani, care circula în autoturism, în calitate de pasager. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*