Home » Local » Un nou accident în zona Secuia! Un autoturism a luat foc. Cele două victime vor fi transportate la UPU Vaslui

Un nou accident în zona Secuia! Un autoturism a luat foc. Cele două victime vor fi transportate la UPU Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evacuarea, evaluarea și asigurarea măsurilor PSI,  în urma producerii unui accident rutier pe DN 24, în zona între localitatea Secuia, înspre Mărul de Aur.

În accident sunt implicate două autoturisme, iar două persoane ar fi încarcerate. Din primele informații, unul dintre autoturisme este răsturnat. Unul dintre autoturisme a luat foc, dar incendiul a fost lichidat de ceilalți participanți la trafic.

În autoturismul care a luat foc nu se afla nicio persoană. La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau deja evacuate de către ceilalți participanți la trafic.

În acest moment, victimele sunt evaluate și li se acorda primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă).

Pompierii militari asigură măsuri PSI La accident se mai deplasează și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor).

Cele două victime vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*