Home » Local » Audiențe susținute de prefectul Daniel Onofrei în municipiul Bârlad

Audiențe susținute de prefectul Daniel Onofrei în municipiul Bârlad

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, în exercitarea atribuțiilor sale, a susținut miercuri, 13 septembrie 2023, o serie de audiențe în municipiul Bârlad, având ca scop ascultarea și soluționarea problemelor semnalate de cetățeni.

Locuitorii Bârladului, dar și din zonele limitrofe și-au exprimat preocupările și dificultățile cu care se confruntă în diverse domenii. Printre problemele evidențiate se numără dificultăți legate de fondul funciar, derularea lucrărilor publice, situația locuințelor sociale și dificultățile întâmpinate în procesul de obținere a pașaportului.

„În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu am preluat sesizările oamenilor și i-am asigurat că voi depune toate eforturile necesare pentru a găsi soluții adecvate și prompte la problemele semnalate. O parte din sesizări  vor fi transmise în mod oficial autorităților competente, astfel încât acestea să poată interveni și să ofere suport în rezolvarea situațiilor prezentate.

Instituția Prefectului primește zilnic cereri și solicitări din partea cetățenilor care caută sprijin și asistență în rezolvarea diverselor probleme. Aceste mesaje sunt tratate cu cea mai mare importanță și sunt analizate în vederea identificării soluțiilor adecvate în conformitate cu legislația în vigoare și competențele instituționale. Încurajez cetățenii să se adreseze și pe viitor Instituției Prefectului, care va continua să ofere sprijin și să răspundă nevoilor comunității,” a declarat prefectul judetului, Daniel Onofrei.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: