Home » Local » Proiect transfrontalier derulat de SJU Vaslui pentru sănătatea nou-născutului

Proiect transfrontalier derulat de SJU Vaslui pentru sănătatea nou-născutului

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui derulează un proiect transfrontalier cu Republica Moldova, care are ca obiectiv sănătatea nou-născutului pe ambele maluri ale Prutului. Ana Rinder, directorul SJU Vaslui, a precizat că acesta este al treilea proiect transforntalier pe care îl implementează instituția pe care o conduce.

„În cadrul acestui proiect transfrontalier, o delegație de 14 angajați ai spitalului merge într-un schimb de experiență la Institutul – Mama și Copilul din Chișinău. Sper să fie un schimb de experiență fructuos, din care ambele echipe să învețe lucruri noi și să le pună în practică la instituțiile în care lucrează. Obiectivul proiectului este creșterea satisfacției pacienților care se adresează celor două instituții medicale”, a explicat Ana Rinder.

La nivelul SJU Vaslui, secțile care deservesc această specialitate asigură și răspund corespunzător nevoii de sănătate a populației arondate spitalului.

„Căutăm, ne punem capul la contribuție, să creștem confortul atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și a echipei medicale”, a mai spus Ana Rinder.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*