Home » Local » Bătaie pe strada Mihail Kogălniceanu din Vaslui! Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani

Bătaie pe strada Mihail Kogălniceanu din Vaslui! Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Vaslui, bănuit că ar fi agresat doi tineri, în vârstă de 20 de ani, din Vaslui, la data de 14 septembrie 2023.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, la data de 14 septembrie 2023, la ora 22.00, în zona unei farmacii de pe strada Mihail Kogălniceanu, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale spontane, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat doi tineri, lovindu-i cu pumnii și picioarele.

Ca urmare a agresiunii, una dintre victime a suferit leziuni traumatice ce au necesitat 1-2 de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 15 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, la data de 16 septembrie 2023, acesta au fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului și dispunerea măsurilor legale.

 

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura