Home » Local » Incendiu într-o locuință din Dănești! Au fost rănite două persoane, proprietarul și fiul acestuia

Incendiu într-o locuință din Dănești! Au fost rănite două persoane, proprietarul și fiul acestuia

Pompierii vasluieni au fost solicitați să intervină pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Dănești,  comuna Dănești. Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor).

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la aproximativ două treimi din locuință și exista pericolul de propagare la întregul imobil, precum și la o anexă gospodărească. În incendiu au fost rănite două persoane, proprietarul locuinței și fiul acestuia. Întrucât era nevoie de intervenția a încă unui echipaj de prim ajutor, la fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

Victimele au fost salvate și evaluate, primind primul ajutor în interiorul ambulanțelor. Ulterior cei doi bărbați (unul cu vârstă de 90 ani, iar celălalt în vârstă de 60 ani) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceștia fiind diagnosticați cu arsuri de gradele I și II la nivelul feței, gâtului, toracelui și membrelor superioare. Bărbatul în vârstă de 60 ani era suspect și de arsuri la nivelul căilor respiratorii.

Pompierii militari au lichidat incendiul fără a întâmpina probleme deosebite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis (bărbatul în vârstă de 90 ani a aprins o lumânare, pe care, mai apoi, a scăpat-o jos).

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura