Home » Administratie » Licitațiile pentru închirierea de spații comerciale în noul bazar intră din nou în dezbaterea aleșilor locali

Licitațiile pentru închirierea de spații comerciale în noul bazar intră din nou în dezbaterea aleșilor locali

Regulamentul privind  organizarea licitațiilor pentru închirierea de spații comerciale în noul bazar intră din nou în dezbatarea Consiliului Local (CL) Vaslui. După patru luni de dezbateri aprinse, documentul nu a fost încă aprobat. La ultima ședința ordinară a CL Vaslui, s-au înregistrat patru voturi pentru aprobarea regulamentului, în timp ce 19 aleși locali s-au abținut.

Consilierii PSD din CL Vaslui au convocat la începutul acestei luni o ședință extraordinară pentru aprobarea regulamentului, însă din lipsă de cvorum aceasta nu a mai avut loc.

Grupul consilierilor locali ai PSD din CL Vaslui a convocat o ședință extraordinară pentru trei proiecte de hotărâre. Unul din proiecte vizează regulamentul privind organizarea licitațiilor pentru închirierea de spații comerciale în noul bazar. Consilierii social democrați au precizat că vor iniția un proiect privind relocarea comercianților din vechiul bazar în noile hale.

Reprezentanții USR au acuzat grupul consilierilor PSD că au indus niște așteptări mari comercianților, atunci când au promis că vor iniția un proiect privind relocarea comercianților din vechiul bazar în noile hale. Prin tergiversarea aprobării acestui proiect se amână la nesfârșit folosirea noului bazar.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*