Home » Local » Se toarnă asfalt pe lotul 3 al drumului strategic Bârlad-Laza-Codăești

Se toarnă asfalt pe lotul 3 al drumului strategic Bârlad-Laza-Codăești

Se toarnă primul covor de asfalt pe lotul 3 al drumului strategic Bârlad-Laza-Codăești. Lucrările au ajuns la stadiul turnării asfaltului, după ce constructorul a completat segmentul de drum județean cu piatră spartă și l-a pregătit pentru asfaltare.

„În această săptămână se toarnă primul strat de asfalt de la intersecția cu DN 15D, pe raza comunei Zăpodeni, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie turnat asfalt și de la intersecția cu DN 24, pe raza comunei Codăești. În prezent, pe acest segment se efectuează lucrări de completare cu piatră și pregătire pentru asfaltare. Până la sfârșitul acestui an vom rezolva în mare parte problemele cele mai stringente de pe acest lot din drumul strategic”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Sunt aproape de finalizare licitațiile la loturile 1 și 2, astfel încât firmele câștigătoare să continue lucrările încă din acest an. Drumul strategic Bârlad-Laza-Codăești are o lungime de aproape 83 de kilometri și grupează patru drumuri județene.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*