Home » Administratie » Liber pentru licitații în noul bazar! Consiliul Local Vaslui a aprobat regulamentul de organizare

Liber pentru licitații în noul bazar! Consiliul Local Vaslui a aprobat regulamentul de organizare

Consiliul Local (CL) Vaslui a aprobat cu 22 de voturi „pentru” regulamentul privind  organizarea licitațiilor pentru închirierea de spații comerciale în noul bazar. După patru luni de dezbateri aprinse, documentul nu a fost încă aprobat. La ultima ședința ordinară a CL Vaslui, s-au înregistrat patru voturi pentru aprobarea regulamentului, în timp ce 19 aleși locali s-au abținut. După ce licitațiile vor fi organizate, paza de la obiectivul de investiții va fi asigurată de o firmă specializată de pază.

Reamintim că în cursul acestei luni, consilierii PSD din CL Vaslui au convocat la începutul acestei luni o ședință extraordinară pentru aprobarea regulamentului, însă din lipsă de cvorum aceasta nu a mai avut loc.

Grupul consilierilor locali ai PSD din CL Vaslui a convocat o ședință extraordinară pentru trei proiecte de hotărâre. Unul din proiecte vizează regulamentul privind organizarea licitațiilor pentru închirierea de spații comerciale în noul bazar. Consilierii social democrați au precizat că vor iniția un proiect privind relocarea comercianților din vechiul bazar în noile hale.

Reprezentanții USR au acuzat grupul consilierilor PSD că au indus niște așteptări mari comercianților, atunci când au promis că vor iniția un proiect privind relocarea comercianților din vechiul bazar în noile hale. Prin tergiversarea aprobării acestui proiect se amână la nesfârșit folosirea noului bazar.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura