Home » Administratie » O nouă investiție! Copiii din orașul Negrești au un parc de joacă lângă Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga”

O nouă investiție! Copiii din orașul Negrești au un parc de joacă lângă Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga”

Primăria Negrești a mai finalizar o investiție importantă pentru comunitate. Este vorba despre finalizarea unui nou parc de joacă pentru copii în orașul Negrești, în spatele blocului 2 lângă Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga”.

În același domeniu, autoritățile locale au achiziționat și amenajat în parcul din fața Casei de Cultură câteva echipamente de joacă pentru copiii până în 6 ani care aduc bucurie deopotrivă părinților, bunicilor și copiilor.

„Bucuria copiilor se transmite instantaneu tuturor celor din jur! Putem deveni mai buni, mai veseli și mai optimiști privind și trăind bucuria copiilor pe care îi avem lângă noi. Dacă în anii anteriori am reamenajat unele parcuri existente pentru copii în oraș, în acest an am găsit resursele necesare pentru a construi altele noi. Nevoia pentru parcuri de joacă noi există, inclusiv în satele aparținătoare și vă asigur că ne preocupă această nevoie. Vă mulțumesc mult pentru susținerea și încrederea pe care ne-o acordați!”, a spus Cristi Rusu, primarul orașului Negrești.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*