Home » Local » Marius Arcăleanu, despre cazul Dumitru Buzatu: „Dumitru Buzatu a fost legat și în trecut de alte scandaluri de corupție”

Marius Arcăleanu, despre cazul Dumitru Buzatu: „Dumitru Buzatu a fost legat și în trecut de alte scandaluri de corupție”

Marius Arcăleanu, președintele Organizației Județene a Partidului Forța Dreptei Vaslui, s-a referit într-o postare pe rețelele de socializare la cazul penal Dumitru Buzatu.

„Cu siguranță cazul fostului președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, continuă sa stârnească reacții în rândul populației întregii țări. Dezamăgire, Furie, Neîncredere, Descurajare, Consternare, Aversiune- sunt doar câteva dintre ele. Raportându-ne la județul nostru, situația nu este deloc diferită. Foarte mulți locuitori din Județul Vaslui erau conștienți de comportamentul îndoielnic al baronului local, motiv pentru care, în anul 2020 au ales schimbarea, știind că au în fața ei cea mai bună opțiune. Scorul obținut la momentul respectiv de Marius ARCĂLEANU a fost unul foarte bun, 36,28% (53.651 voturi) față de 38,73% (57.283 voturi)- Buzatu cu atât mai mult cu cât a venit în urma multor ani de domnie psd-istă, și mai mult decât atât și atunci au fost suspiciuni de fraudă din partea lui Buzatu în complicitate cu Tătaru (12.000 dintre voturi au fost anulate)”, spune Marius Arcăleanu.

Liderul Forța Dreptei Vaslui continuă:

„Nu este de mirare faptul că numele lui Dumitru Buzatu a fost legat și în trecut de alte scandaluri de corupție. Este adevărat, la momentul respectiv, nu s-a reușit dovedirea acestor fapte, dar, în același timp, nu putem închide ochii la un astfel de precedent și să continuăm să credem într-o muncă cinstită “la prășit și la strâns fân”. Contrar așteptărilor domnului Buzatu, tot ceea ce a ticluit de-a lungul timpului a ajuns la sfârșit, un sfârșit care îl aduce pe prima pagină a ziarelor și nu numai”, a încheiat Arcăleanu.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*